Kézi kések

Az Uddeholm a prémium gyártóipari szerszámacélok világelső fejlesztője és gyártója. A mindennapokban használt termékek – autó, mosogatógép, fűnyíró stb. – mind tartalmaznak olyan alkatrészeket, amelyeket Uddeholm acélból készült szerszámokkal vágtak ki és alakítottak.

A bonyolult és nehéz munkaanyagok termelésével és forgácsolásával szembeni szigorú, modern igények inspiráltak minket a világ legjobb szerszámacéljának kifejlesztésére. Ha képesek vagyunk javítani a szerszámteljesítményen a legnagyobb igényű ipari alkalmazásoknál, képzelje el, milyen változást érhetünk el késpengéje teljesítményében.

Az Uddeholm csúcstechnológiás acélgyártó létesítményekkel dolgozik. Ezek között található a világ egyik legkorszerűbb porkohászati acélüzeme, ahol az acél-előállítási folyamat három szinttel is fejlettebb a standard szintnél. PM (fémpor) minőségi osztályaink neve ezért SuperClean. A késgyártás esetében ez olyan acélt jelent, amely élesebb, keményebb pengét és problémamentes gyártást tesz lehetővé kiváló köszörülési és polírozási tulajdonságok mellett.

uddeholm-component-business-knife

MINDEN SZERSZÁMACÉL KÉZI KÉSEK

További információkért lépjen kapcsolatba velünk.
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.