Teljes szerszámozási megoldások
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Teljes körű szolgáltatás

Az Uddeholm teljes szolgáltatási csomagot kínál, hogy a szerszámokat világszerte az ügyfelekhez közel tarthassa készen és karban.

Személyre szabott megoldások

A szerszámacél helyes megválasztása a szerszám teljesítményére és gazdaságosságára egyaránt nagy hatással bír. Vitassa meg igényeit helyi képviselőnkkel, aki segít megtalálni az Ön az elvárásainak leginkább megfelelő acélt.

Műszaki támogatás

Ha szerszámozási nehézségekbe ütközne, tapasztalt ügyfélszolgálati személyzetünk és műszaki szakértőink készen állnak, hogy segítsenek a probléma megoldásában.

Uddeholm R&D

Ügyfélszolgálat a világ minden pontján

Az Uddeholm teljes szolgáltatási csomagot kínál, hogy a szerszámokat világszerte az ügyfelekhez közel tarthassa készen és karban (hőkezelés, felületkezelés, megmunkálás, hegesztés, képzés, oktatás és műszaki ügyfélszolgálat) közvetlenül a helyi Uddeholm vállalatoktól vagy exkluzív partnereken keresztül.

A szerszámacél helyes megválasztása nagy hatással van a szerszám teljesítményére és gazdaságosságára. Beszélje meg igényeit helyi képviselőnkkel, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő acélt.

Ha szerszámozási nehézségekbe ütközne, tapasztalt ügyfélszolgálati személyzetünk és műszaki szakértőink készen állnak, hogy segítsenek a probléma megoldásában.

Jobb teljesítmény

Megnövekedett érték

Az Ön kényelme érdekében

További információkért lépjen kapcsolatba velünk.
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.