Uddeholm acél kézikönyv

Az Uddeholm acél kézikönyv tartalmaz mindent, amire a mérnököknek, szerszámgyártóknak, szerszámfelhasználóknak és -vásárlóknak a legmegfelelőbb termékek és szolgáltatások kiválasztásához szüksége lehet, továbbá munkáját számos hasznos eszközzel könnyíti meg.

Keresse meg a megfelelő anyagokat az acél kívánt tulajdonságai alapján! Prospektusok, adatlapok és további információk alapján tájékozódhat arról, mire képes az adott acél.

Kerülje el a szerszámozás rejtett költségeit! Hasonlítsa össze az Ön által most használt acélt az Uddeholm acélminőségeivel, és fedezze fel, a magasabb minőségű Uddeholm acél miért gazdaságosabb.

A kalkulátorral gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, mennyi acélra lesz szüksége.

A beépített mértékegység-átváltóval elvégezheti a keménység, erő, tömeg, hossz és számos más mérőszám átváltását.

Apple logo and download text
Google play logo and text

Uddeholm megmunkálási útmutató

Az Uddeholm megmunkálási útmutató az Uddeholm acélok különböző típusú szerszámokkal való használatával kapcsolatos információkat és javaslatokat tartalmaz. Az acélt és a felhasznált szerszám típusát kiválasztva javaslatot ad arra, hogy a legjobb eredmény eléréséhez milyen beállításokat használjon. A számításokat képekkel együtt elmentheti, így később kényelmesen újból felhasználhatja őket, illetve elküldheti őket az Uddeholmnak vagy munkatársainak.

Válasszon egy Uddeholm acél. Ezután a kategóriák közül kiválaszthat egy feldolgozószerszámot, majd megadhat különböző tulajdonságokat (pl. átmérő) a kiválasztott szerszámhoz. A tulajdonságok megadása után megjelennek a javasolt felhasználható értékek (pl. orsó fordulatszáma). Ezenfelül egyes javasolt értékekhez egyéni értékeket is megadhat.

A számításokat a jobb felső sarokban lévő rács ikonra kattintva mentheti el. Telefonja kamerájával továbbá képeket is készíthet, általános javaslatokat jeleníthet meg, vagy elküldheti az eredményeket az Uddeholmnak vagy munkatársainak.

A vissza gombbal a kezdőlapra visszatérve megjelenítheti az elmentett számításokat. Egy mentett számításra rákattintva beléphet a számítás nézetbe, ahol a rendszer az elmentett értékeket előre feltölti. Itt új értékeket adhat meg, és felülírhatja a korábban elmentett számítást, vagy elmentheti teljesen új számításként is.

Apple logo and download text
Google play logo and text

További információkért lépjen kapcsolatba velünk