A Bohler-Uddeholm India csúcstechnológiás PVD-bevonatoló üzemet avat fel Púna körzet Csakán városában

A Bohler-Uddeholm India Pvt Ltd, a Voestalpine Edelstahl Gmbh 100%-os leányvállalata 2016. szeptember 21-én avatta fel PVD-bevonatoló üzemét a Mahárástra állambeli Púna körzetben, Csakán városában.

A 3 millió eurós csakáni PVD-bevonatoló projektet a legmodernebb német Eifeler Vacotec technológiával látták el. A Bohler-Uddeholm India minden ágazatban ambiciózus növekedéssel tervez, főleg az olyan hozzáadott értékű szolgáltatások terén, mint a vákuumos hőkezelés és felületkezelés (pl. PVD-bevonatok) – az ágazatokban évi 30%-os értékesítési növekedést céloztak meg az elkövetkező 5 évben.

„A Bohler-Uddeholm India az ország egyetlen olyan vállalata, amely a szerszámipar számára olyan teljes megoldásokat kínál, mint a magas minőségű szerszámacélok, gyorsacél, speciális anyagok, vákuumos hőkezelés és felületkezelés (pl. PVD-bevonatok). A Bohler-Uddeholm India ezzel egyedi, több megoldást egy kézből kínáló, magas szintű szakmai szolgáltatást nyújt értékes ügyfeleink számára.“ – mondta el Alok Jhamb, a Bohler Uddeholm India Pvt Ltd ügyvezető igazgatója.

bohler-uddeholm-india
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.