Uddeholm Skolvar til højtpræsterende varmformningsværktøjer

    En af udfordringerne ved varmformningsværktøjer er at vælge et stål med de rette egenskaber til at modstå de krævende produktionsforhold. Ellers kan det resultere i hurtigt opståede skadesmekanismer, der forringer værktøjets levetid og totaløkonomi.

    Varmformningsværktøjer udsættes konstant for høje kontakttryk, høje temperaturer og slitage, som nedslider overfladen og kan påvirke kvaliteten af slutproduktet. Derfor stilles der høje krav til både varmslidstyrke og anløbningsbestandighed.

    W 1.2344 er et almindeligt anvendt materiale i varmformningsværktøjer, men det når ikke samme niveau af varmslidstyrke som Uddeholm Skolvar. Ser man i stedet på W 1.2379, som ofte bruges til koldformningsværktøjer, har det en god slidstyrke, men det tåler ikke høje temperaturer på samme måde som Uddeholm Skolvar.

    Med Uddeholm Skolvar får du et stål med fremragende varmslidstyrke og meget høj anløbningsbestandighed, hvilket gør det mindre sårbart over for slid og deformation under varmformningsprocessen.

    Til højtpræsterende varmformningsværktøjer har Uddeholm Skolvar de bedst egnede egenskaber og giver dermed de bedste betingelser for længere levetid og reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

    Læs mere om Uddeholm Skolvar

     

     

    Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

    Du bruger en forældet webbrowser.

    Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.