Sommarjobb på Uddeholm

Sommarjobb 2024

Ansök senast 18:e februari

“Det är lika spännande varje sommar att få träffa de personer som kommer hjälpa oss att hålla igång vår verksamhet när övrig personal får välbehövlig semester. De kommer in som en frisk fläkt med ny energi, nya perspektiv, en vilja att lära och bidra till vår verksamhet. De är vår framtid!” – David Jansson, HR Business Partner

Varje år har vi på Uddeholm sommaranställda som håller ställningarna när en del av oss går på semester. Förra året hade vi ett 80-tal sommarjobbare i olika delar av verksamheten. Här får du möta några av Uddeholms tidigare sommaranställda.

Karro Munk, 18, Terminalen

“Jag trivs på Uddeholm och tycker att det är kul! Terminalen är en bra plats att vara på som nybörjare. Kollegorna tar hänsyn till att man är ny och är hjälpsamma.”

David Haglund, 19, och Anton Bodin, 19, Lager 2

“Vi trivs jättebra! Vi har fått ett gott intryck av Uddeholm. Ordinarie personal är väldigt bra på att lära ut och hjälper till när det behövs.”

Carl Högman, 24, FoU Bearbetning

“Jag har sommarjobbat här förut så det talar för sig självt, jag trivs bra! Jag gjorde även mitt exjobb tillsammans med Uddeholm under våren. Det är trevligt att jobba här.”

Ellen Liljebjörn, 22, Miljöstyrning

“Jag trivs bra! Detta är mitt tredje år med sommaranställning inom Miljöstyrning. Det är ett självständigt jobb vilket passar mig, och vid behov är kollegorna en bra support.”

Kontakt

Har du frågor eller funderingar som gäller karriär?

Kontakta oss

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.