Karriär på Uddeholm

Vi formar världen med hjälp av kunskap, innovation och våra duktiga medarbetare. Hos oss finns det över 200 olika yrken, och vartenda ett av dem behövs för att vi ska vara världsledande inom avancerat verktygsstål. Bli en av oss – bli en Uddeholmare!

Uddeholm finns över hela världen och våra kunder är alltifrån småföretagare till världskända varumärkesjättar. Men hjärtat av vår organisation – produktionen och huvudkontoret – finns i värmländska Hagfors. Här är vi ungefär 850 anställda med vitt skilda bakgrunder, nationaliteter och färdigheter. Uddeholm är och ska vara en plats för alla, där våra anställda känner sig uppskattade, att de gör skillnad och att de bidrar till vår framgång. För att fortsätta att leverera svenskt stål av högsta kvalitet till våra kunder behöver vi smarta, modiga och nytänkande medarbetare som varje dag vill göra sitt jobb lite bättre. Är du vår nya kollega?

Lediga jobb

Hitta lediga tjänster eller gör en spontanansökan

Trainee

Att vara trainee innebär en snabb start på karriären

Student

Vi söker smarta, drivna och ambitiösa studenter

Sommarjobb

Varje år har vi sommaranställda

Möt någon som du

Nicklas & Frederick, operatörer

Vi jobbar som operatörer i pulveranläggningen för additiv tillverkning. Det är spännande att jobba här, för vi håller på med nya processer och helt ny teknik. En dag är aldrig den andra lik.

Tammys, innesäljare

Jag jobbar med försäljning mot våra marknader i Asien och Latinamerika. Det bästa med mitt jobb är mitt team, som tror på mig och stöttar mig.

Ludvig, ingenjör

Jag började på Uddeholm direkt efter min civilingenjörsexamen i maskinteknik. Det är en bra arbetsplats för någon som precis har tagit examen – man har många möjligheter att växa, både professionellt och som människa.

Terése, trainee

Under min studietid fick jag upp ett intresse för Lean och liknande förbättringsprogram och att arbeta med just det på UPS Office samtidigt som jag får en gedigen traineeutbildning kändes helt rätt.

Vad kan vi erbjuda dig?
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Vi tillverkar stål som formar produkter vi ser överallt i vår vardag. Som medarbetare hos oss får du vara med och forma världen, på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö.

Hos oss på Uddeholm är du som medarbetare, din kompetens och ditt engagemang avgörande för vår framgång. Att ge dig som medarbetare, möjlighet till att ta dig an nya arbetsuppgifter internt och utvecklas och växa i din yrkesroll är något vi tror på.

Vi strävar efter att vara en modern och flexibel arbetsgivare där du som medarbetare känner att balansen finner sig mellan arbete och privatliv. Vi uppmuntrar till internationellt utbyte, till att tänka nytt och framåt, och till att du ska gå till jobbet precis som den du är.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar som gäller karriär?

Kontakta oss

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.