Lediga jobb på Uddeholm

  Nedan hittar du lediga tjänster, traineeprogram, aspirantplatser och examensarbeten på Uddeholms AB i Värmland (Hagfors).
  Hittar du ingen tjänst som passar dig? Du kan alltid skicka in en spontanansökan.

   

  Lediga trainee-/aspirantplatser

  Just nu finns det inga lediga platser.

  LÄS MER OM TRAINEE-/ASPIRANTPLATSER

   

  Lediga examensarbeten

  Se våra examensarbeten (Master thesis)

  LÄS MER OM EXJOBB

   


  Varför jobba på Uddeholm?

  Vi tillverkar stål som formar produkter vi ser överallt i vår vardag. Som medarbetare hos oss får du vara med och forma världen, på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö.

  Hos oss på Uddeholm är du som medarbetare, din kompetens och ditt engagemang avgörande för vår framgång. Att ge dig som medarbetare, möjlighet till att ta dig an nya arbetsuppgifter internt och utvecklas och växa i din yrkesroll är något vi tror på.

  Vi strävar efter att vara en modern och flexibel arbetsgivare där du som medarbetare känner att balansen finner sig mellan arbete och privatliv. Vi uppmuntrar till internationellt utbyte, till att tänka nytt och framåt, och till att du ska gå till jobbet precis som den du är.

   


   

  Häng med oss i sociala medier

   

   


  Vi är Uddeholm

  Vi formar världen med hjälp av kunskap, innovation och våra duktiga medarbetare. Hos oss finns det över 200 olika yrken, och vartenda ett av dem behövs för att vi ska vara världsledande inom avancerat verktygsstål.
  Bli en av oss – bli en Uddeholmare!

  Uddeholm finns över hela världen och våra kunder är alltifrån småföretagare till världskända varumärkesjättar. Men hjärtat av vår organisation – produktionen och huvudkontoret – finns i värmländska Hagfors. Här är vi ungefär 850 anställda med vitt skilda bakgrunder, nationaliteter och färdigheter. Uddeholm är och ska vara en plats för alla, där våra anställda känner sig uppskattade, att de gör skillnad och att de bidrar till vår framgång. För att fortsätta att leverera svenskt stål av högsta kvalitet till våra kunder behöver vi smarta, modiga och nytänkande medarbetare som varje dag vill göra sitt jobb lite bättre. Är du vår nya kollega?

   


  Share it