Overfladebelægninger og Uddeholms værktøjsstål = et vinderhold

  At vælge et godt stål er kun det første skridt mod et holdbart værktøj eller komponent. I takt med at kravene til produktivitet og kvalitet stiger, er overfladebehandling blevet en stadig vigtigere del af værktøjs- og komponentløsningerne.

  Belægninger fra voestalpine/Uddeholm hjælper med at forhindre tidlige skadesmekanismer som abrasivt og adhæsivt slid, oxidation samt korrosion og bidrager derved til mindre vedligeholdelse og længere levetid. Et optimalt resultat opnås, når belægningen kombineres med det rigtige værktøjsstål og en korrekt udført varmebehandling. Læs mere>>

  På vores overfladebelægningscenter i Kolding har vi omfattende viden om både stål og overfladebehandlinger, hvilket giver os kompetencerne til at udføre PVD-belægninger af højeste kvalitet. Kontakt os for yderligere oplysninger>>

  Slet
  cancel
  Slet

  Mine brugerindstillinger

  Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.