Uddeholm Shaping the world

  Webinar om svejsning

  webinarsvejsning

  Svejsning kan bruges til reparation af revnede og slidte værktøjer, justering af bearbejdningsfejl samt konstruktionsændringer – og det kan være et billigere alternativ end fremstilling af et helt nyt værktøj. Med en veludført svejsning er det muligt at opnå egenskaber, som ligger tæt på det oprindelige grundmateriale.

  Gå ikke glip af vores næste webinar hvor Berth Nilsson fra Uddeholms AB gennemgår både teoretisk og praktisk information omkring svejsning. Emnerne, der vil blive behandlet, er svejsemetoder, tilsatsmaterialer, defekter, for- og efterbehandling samt svejseopbygning.

  Webinaret er gratis, men deltagerantallet er begrænset, så tilmeld dig og din kollega nu!
  Vær opmærksom på, at webinaret afholdes på engelsk.

   

  Følg os
  Slet
  cancel
  Slet

  Mine brugerindstillinger

  Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.