Uddeholm'un yeni toz çeliği, henüz piyasaya sürülmeden çok satanlar arasına girdi

İsveçli güçlü oyuncu Uddeholm, dünyanın önde gelen özel çelik üreticisidir ve yeni tozlu çeliklerin geliştirilmesinde liderdir. Uddeholm Vanadis 8 SuperClean gibi yenilikçi çeliklerden önce insanların yıllarca kapsamlı araştırma ve testler yapmasını gerektiren liderlik gerçeğe dönüşmüştür.

– Öncü araştırma ve geliştirmeyle pazarın, yüksek aşınma dirençli, yüksek mukavemetli malzemeleri işleme becerisine sahip uygun boyutlarda takım çeliğine yönelik gereksinimlerine yanıt veriyoruz. Uddeholm Ürün Müdürü Fredrik Carlsson, bu özelliklerin duraklamalar arasındaki aralıkları uzattığını söylemiştir.

Uddeholm Vanadis 8 SuperClean’ın eşi benzeri olmayan aşındırıcı yıpranma ve talaşlanmaya karşı yüksek mukavemet özellikleri, tüm dünyadaki müşterilerimiz tarafından uzun zamandır bekleniyordu. Hiç şüphe yok ki yeni toz metalurjik çözüm, hem takım üreticileri hem de takım kullanıcılarının gereksinlerini karşılıyor.

– Pazar, bu çeliği heyecanla bekliyor. Dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizden çok olumlu tepkiler aldık. Test yoluyla önizleme yaptılar ve lansmandan çok önce sipariş verdiler. Uddeholm Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Pär Emanuelsson, yıllık satış bütçemizde halihazırda yolun yarısını almış olduğumuzu söylemiştir.

Uddeholm, geliştirme aşamasında, makineyi takım imalatçıları için sadeleştirme konusuna büyük önem vermiş ve müşterilerine hem zamandan hem de paradan tasarruf etme fırsatı sunmuştur. Üretilen parça başına maliyetin biliniyor olması, birçok müşterinin verimliliklerini artırmak ve rakiplerine göre avantajlı olmak için Uddeholm Vanadis 8 SuperClean kullanmaya başlayacağını düşündürüyor.

– Fredrik Carlsson, bu çeliğin, örneğin otomotiv endüstrisinde giderek yaygınlaşan yüksek mukavemetli malzemeler gibi, bir takımdan çok şey talep eden zorlu malzemelerin uzun süre işlenmesi için kullanılan bir takım çeliği olduğunu söylüyor.

– Pär Emanuelsson, “Yeni ürünümüz otomotiv endüstrisinde çok iyi karşılanmıştır. Otomobillerde yüksek mukavemetli çelikteki karmaşık ayrıntıların ve parçaların sayısı sürekli olarak artıyor ve bu da takımlara olan gereksinimi artırıyor. Uddeholm Vanadis 8, üreticilerin bu ihtiyaçlarını karşılıyor” diyor.

Uddeholm’un vazgeçilmez bir parçası olan Uddeholm toz çelik ailesi, en yeni nesil toz çelik prosesi kullanılarak üretilmektedir. Proses yıllar içinde inceliklendirilmiştir ve pazardaki diğer oyuncuların başarması zor olan olağanüstü bir kalite seviyesi sunmaktadır. Bu özellikler dünya genelinde çok iyi bilinen Uddeholm kalitesini sağlamış ve markanın, takım endüstrisindeki tartışmasız konumunu pekiştirmiştir.

Kısaca Uddeholm Vanadis 8 SuperClean

  • Çok yüksek aşındırma ve kaynaşmalı aşınma direnci
  • Yüksek baskı mukavemeti, 64 HRC
  • Çok iyi sertleşme özellikleri
  • Olağanüstü yumuşaklık
  • Isıl işlemde çok iyi boyutsal kararlılık
  • İyi sertleştirme direnci
  • İyi işleme ve taşlama özellikleri

Uddeholm Vanadis 8 SuperClean hakkında daha fazlasını öğrenin»

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.