Uddeholm Japonya Intermold 2016'da

3. yıl art arda Böhler-Uddeholm KK, Intermold 2016 adında her yıl düzenlenen döküm ve kalıp fuarına katıldı. Bu yıl fuar, 20-23 Nisan 2016 tarihleri?arasında INTEX Osaka’da düzenlendi.

Intermold, döküm ve kalıp endüstrisine yeni teknoloji ve bilgi paylaşımı sağlamak için mükemmel bir platformdur. Sadece Japon üreticilere ve tüccarlara hitap etmekle kalmamakta, aynı zamanda Asya bölgesinden aynı endüstrideki insanların git gide daha fazla ilgisini çekmektedir; bu da bölgeden daha fazla markanın tanıtımı için önemlidir. Intermold Osaka 2016 31, 686 ziyaretçiden oluşan bir kalabalık tarafından ziyaret edilmiştir. Bir sonraki Intermold fuarı, 12-15 Nisan 2017 tarihleri arasında Tokyo’da düzenlenecektir.

Dört gün süren etkinlikte bir dizi önemli ziyaretçiyle görüştük. Bu ziyaretçiler arasında takım üretim endüstrisinden tanınmış oyuncular, beyaz eşya üreticileri ve tanınmış markaların otomotiv ve otomobil parçaları üreticileri bulunmaktaydı. Onların varlığı fuar bir başarı haline getirdi. Ayrıca Uddeholm’e de bu başarıyı arttırmak için yaptıkları destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Intermold 2017’de görüşmek üzere!

uddeholm-in-osaka_353x353
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.