Euroguss Ticaret Fuarında Yeni Katılımcı Rekoru

Döküm için Uluslararası Ticaret Fuarı EUROGUSS, yeni sergide harika bir başlangıç yapmak istiyor. 583 katılımcı ile (bir önceki etkinliğe oranla yüzde 24’lük bir artışa tekabül eder) şimdiye kadarkilerden daha fazla şirket, hafif metaller, alüminyum, magnezyum ve çinko döküm parçalarının üretimi ve uygulanması için yenilikçi çözümlerini sergiliyor. Sektörün şu anda hangi noktada olduğu ve gelecekte nerede olacağı, toplam 11.000 civarında olması beklenen ticari ziyaretçinin sadece katılımcıların stantlarında değil, aynı zamanda “Forschung, die Wissen schaf(f)t” (Bilgi Araştırması) özel gösterisinde “Oberflächentechnik” (Yüzey Teknolojisi) Pavyonunda ve ayrıca Uluslararası Alman Döküm Kongresi’nde yapılan uzman sunumlarda yanıtını aradığı bir sorudur. EUROGUSS, 12-14 Ocak 2016 tarihleri?arasında Nürnberg sergi merkezi’nde gerçekleştirilecek.

EUROGUSS, art arda ikinci kez büyümede dev bir adım attı. NürnbergMesse Direktörü Heike Slotta şunları söyledi: “583 katılımcı – iki yıl önceki son EUROGUSS’a kıyasla yaklaşık 100 ve ondan öncekinden 200 adetten fazla”. Tüm katılımcılara yeterli alan sunmak için önceki Sergi Salonları 7 ve 7A bu yıl ilk kez Salon 6 ile tamamlandı. Slotta sözlerini şöyle sürdürmüştür: “Fuardaki bu olumlu gelişimin bir nedeni kuşkusuz otomotiv endüstrisinde, özellikle alüminyum kalıp döküm parçalarının kullanımıyla ortaya çıkan hafif tasarım trendidir. Otomobil endüstrisi ve tedarikçileri, dökümhanelerin en önemli müşterileridir”. Buna ek olarak, makine ve tesis mühendisliği sektörü, elektrik mühendisliği ve elektronik endüstrisi, mobilya endüstrisi ve enerji veya tıp teknolojisi gibi yenilikçi sektörlerin hepsi de dökümhanelerin müşterileri arasında yer almaktadır.

EUROGUSS’daki iki katılımcıdan biri uluslararasıdır. Nürnberg’e 33 ülkeden gelmişlerdir. Almanya dışında (267 katılımcı) en önemli Avrupalı katılımcılar arasında İtalya (127), İspanya (20), Avusturya (18), Çek Cumhuriyeti (15), Türkiye (15), İsviçre (13), İsveç (10) , Fransa (8), Hollanda ve Slovenya’dan (her biri 6) şirketler bulunmaktadır.

uddeholm-euroguss-2016
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.