Steelbook van Uddeholm

  In het Steelbook van Uddeholm staat alle informatie die ingenieurs, gereedschapsmakers, gereedschapsgebruikers en kopers nodig hebben om de meest geschikte producten en diensten te kunnen selecteren. In het boek staan allerlei handige middelen om uw werk te vereenvoudigen.

  Zoek geschikte materialen op basis van de gewenste staaleigenschappen. Vraag brochures, datasheets en andere informatie op om te zien wat mogelijk is met het staal.

  Voorkom verborgen kosten van gereedschap. Vergelijk het staal dat u nu gebruikt met de staalsoorten van Uddeholm en ontdek hoe kwalitatief hoogwaardiger staal van Uddeholm uw totale winstgevendheid kan verhogen.

  Bereken snel en eenvoudig hoeveel staal u nodig hebt.

  Met de ingebouwde converter kunt u hardheid, kracht, gewicht, lengte en allerlei overige eenheden omrekenen.

  Download het Steelbook van Uddeholm

  Machining Guideline van Uddeholm

  In de Machining Guideline van Uddeholm staan informatie en aanbevelingen voor het gebruik van het staal van Uddeholm voor verschillende soorten gereedschap. U kiest een staalsoort en het gebruikte type gereedschap, waarna u aanbevelingen krijgt voor de te gebruiken instellingen voor het beste resultaat. U kunt uw berekeningen met afbeeldingen opslaan, zodat u ze later gemakkelijk opnieuw kunt gebruiken of direct naar Uddeholm of uw collega kunt sturen.

  Bij de eerste keer openen van de app moet u de gebruiksvoorwaarden accepteren en de pincode invoeren die u van uw verkoopbedrijf heeft gekregen.

  U kunt nu een staalsoort van Uddeholm kiezen. Klik hierna door de categorieniveaus om een gereedschap voor de verwerking te selecteren. U kunt nu verschillende eigenschappen voor het geselecteerde gereedschap invoeren (bijv. diameter). Na het invoeren van de eigenschappen worden waarden aanbevolen die u zou kunnen gebruiken (bijv. assnelheid). U kunt in plaats van de aanbevolen waarden ook enkele aangepaste waarden invoeren.

  U kunt de berekening opslaan door op het rasterpictogram rechts bovenin te klikken. U kunt ook foto’s met uw telefoon maken, algemene aanbevelingen weergeven of het resultaat naar Uddeholm of uw collega doorsturen.

  Als u met de terug-knop naar de startpagina gaat, kunt u uw opgeslagen berekeningen bekijken. Als u op een opgeslagen berekening klikt, wordt het scherm met berekeningen geopend en zijn de opgeslagen waarden ingevuld. U kunt nu nieuwe waarden invoeren en de eerder opgeslagen berekening overschrijven of het als een geheel nieuwe berekening opslaan.

  Machining Guideline van Uddeholm downloaden

  Neem contact met ons op voor meer informatie
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.