Total Tooling Solutions
  YouTube

  By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
  Learn more

  Load video

  Volledige dienstverlening

  Uddeholm biedt klanten over de hele wereld een volledig dienstenpakket aan voor de voorbereiding en het onderhoud van gereedschap.

  Oplossingen op maat

  De keuze van het gereedschapsstaal is van invloed op de prestaties van het gereedschap en op uw rentabiliteit. Neem uw behoeften door met onze plaatselijke vertegenwoordigers en laat hen helpen om het meest geschikte staal te vinden.

  Technische ondersteuning

  Bij gereedschapsproblemen helpen onze ervaren medewerkers van de klantenservice en onze technische experts u om deze op te lossen.

  Uddeholm R&D

  Wereldwijde klantenservice

  Uddeholm biedt klanten over de hele wereld een compleet dienstenprogramma aan voor de voorbereiding en het onderhoud van gereedschap (warmtebehandelingen, oppervlaktebehandelingen, verspanen, lassen, opleidingen, onderwijs en technische klantenservice) via bedrijven van Uddeholm of exclusieve partners.

  Het gekozen gereedschapsstaal is van invloed op de prestaties van het gereedschap en uw rentabiliteit. Bespreek uw behoeften met onze plaatselijke vertegenwoordigers en laat hen helpen om het staal te vinden dat het best is afgestemd op uw behoeften.

  Als u problemen ervaart met uw gereedschap, helpen onze ervaren medewerkers van de klantenservice en onze technische experts u bij het oplossen van deze problemen.

  Betere prestaties

  Verhoogde waarde

  Voor uw gemak

  Neem contact met ons op voor meer informatie
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.