Duurzaamheid

    Staal is momenteel wereldwijd één van de belangrijkste en meest gebruikte bouwmaterialen. Het wordt overal en in zowat elke bedrijfstak gebruikt. Staal is onderdeel van het eindproduct of wordt gebruikt in het gereedschap om de producten te maken. Simpel gezegd is een wereld zonder staal maar moeilijk voor te stellen.

    Wij streven als bedrijf naar een duurzame samenleving. Wij zijn ervan overtuigd dat nieuwe technische innovaties een belangrijke rol zullen spelen bij de vele uitdagingen op milieugebied die ons wachten. Onze ervaring, knowhow en waarden spelen een belangrijk rol bij de verdere ontwikkeling. De grootste uitdaging voor Uddeholm is garanderen dat de rentabiliteit van het bedrijf het resultaat is van een duurzaam evenwicht tussen sociale, ecologische en financiële belangen.

    Wij willen verschil maken. Ons wereldwijde netwerk van specialisten streeft continu naar duurzame, veilige en langdurig werkende oplossingen voor ons en onze klanten. Onze klanten krijgen met andere woorden meer van ons dan alleen maar staal. Wij beloven ze ook dat wij altijd zullen proberen om op een zo milieuvriendelijk mogelijk manier staal te produceren. Dit is een continu proces en een belofte die iedere dag moet worden herhaald.

    Neem contact met ons op voor meer informatie
    Volg ons