Handmessen

Uddeholm is wereldwijd toonaangevend in de ontwikkeling en productie van eersteklas gereedschapsstaal voor de productie-industrie. Alledaagse producten, zoals uw auto, de vaatwasser of de grasmaaier, bevatten onderdelen die zijn gesneden en gevormd met gereedschap gemaakt van staal van Uddeholm.

De strenge eisen die tegenwoordig aan de productiviteit en het snijden van moeilijk bewerkbare en harde werkmaterialen worden gesteld, hebben ons ertoe geïnspireerd om het beste gereedschapsstaal ter wereld te ontwikkelen. Als wij erin slagen om de gereedschapsprestaties in de meest veeleisende industriële toepassingen te verbeteren… wat zou dit wel niet betekenen voor het lemmet van uw messen?

Uddeholm beschikt over state-of-the-art installaties voor de staalproductie. Zo hebben wij één van de modernste fabrieken voor poedermetallurgisch staal ter wereld met een staalproductie die tot drie keer beter is dan het standaardniveau. Daarom noemen we onze PM-stalen ook SuperClean. Dit betekent voor messenfabrikanten dat het staal voor een scherper snijvlak, een sterker lemmet en probleemloze productie zorgt en het kan ook nog eens prima worden geslepen en gepolijst.

Uddeholm Component Business Knife

Alle gereedschapsstaal voor Handmessen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.