Uddeholm Shaping the world

    Uddeholm Danmark investerar i PVD-beläggning

    Sedan hösten 2013 har Uddeholm Danmark sålt PVD- och CVD-beläggning på den danska marknaden och nu investerar företaget i ett PVD-beläggningscenter i Kolding. Även om PVD-beläggningscentret i Danmark inte blir färdigt förrän hösten 2016 har marknadsföringen redan startat och återkopplingen från kunderna har varit mycket positiv.

    “Vi är säkra på att denna investering hjälper oss att bibehålla och kanske till och med öka vår höga marknadsandel i Danmark. Kombinationen av försäljning och teknisk support för både Uddeholms verktygsstål och Eifeler-beläggning är en unik kombination på den danska marknaden och kommer att förstärka vår position betydligt. Samtidigt kan vår leveranstid för beläggning minskas till kundernas fördel”, säger en stolt landschef Age Ostergaard från Uddeholm Danmark.

    belaegning-a