Tävlingen Tool Maker of the Year

Avdelningen för verktygstillverkning inom Audi AG har vunnit tävlingen “Excellence in Production” för fjärde gången och erövrat titeln “Toolmaker of the Year 2015”. Audi AG:s inhouseavdelning för verktygstillverkning har återerövrat kronan som den totala sammanlagda vinnaren av tävlingen “Excellence in Production” inom sin bransch.

Det Ingolstadt-baserade företaget, som tidigare vunnit 2004, 2006 and 2011, har än en gång gjort sig förtjänt av titeln “Toolmaker of the Year”. Det eftertraktade priset delades ut till Michael Breme, chef för Audis avdelning för verktygstillverkning av förra årets vinnare Michael Wiglenda, Global Senior Director på Technical Competence Center Medical Systems vid Gerresheimer Regensburg GmbH. Detta skedde vid den formella kvällsceremonin som är en del av det årliga internationella symposiet “Tool and Die Making for the Future” inför en publik på cirka 280 personer i Kröningsrummet i Aachens stadshus

När han tog emot priset framhöll Michael Wiglenda den enastående utvecklingen och implementeringen av en kontinuerlig, virtuell processkedja som redan är på plats, som en av Audi Tool Manufacturing-avdelningens viktigaste styrkor. Juryn var också mycket imponerad av utvecklingen av ett smart verktyg som automatiskt anpassar sig för att stabilisera processen som svar på nya påverkansfaktorer.

De främsta verktygstillverkarna kommer att tävla med varandra ytterligare en gång under året. Symposiet “Tool and Die Making for the Future” och “Excellence in Production” sponsras av Uddeholm.

tool-maker-of-the-year
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.