Nedräkning för Uddeholm AM Corrax-pulvret

Utvecklingen av Uddeholm AM Corrax-pulvret fortsätter och vi skickar för närvarande pulver till vissa utvalda kunder för printning av inlägg för tester i deras verktygsproduktion. Samtidigt försöker vi hitta sätt att packa och leverera pulvret så att det klarar hantering, transport och lagring. Vi håller också på att utveckla Uddeholm AM Corrax materialegenskaper för att jämföra de med både det konventionella Uddeholm Corrax-pulvret och övriga AM-stålsorter. Hittills ser resultatet mycket positivt ut.

Vi ser fram emot den kommande lanseringen och håller dig uppdaterad om framstegen medan vi arbetar vidare.

uddeholm-am-corrax
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.