APEXEM i Kina på väg mot stora framgångar

APEXEM i Kina når stora framgångar och går en ljus framtid till mötes med Uddeholm Vanadis 8, stora storlekar, i Uddeholm Dievar för HPDC, och AM som den nya tekniken för gjutformsindustrin i Asien-Stilla Havet-regionen.

84 säljare, försäljnings- och marknadsföringschefer samt tekniska chefer träffades i Xiamen, en hamnstad på Kinas sydostkust för ett tvådagars tekniskt möte och utbyte om den senaste utvecklingen, nya produkter, segment & amp; applikationskunskap. Målet med mötet var att diskutera tillväxtstrategierna för det nya året.

lass=”xliff-newlin” />Det interaktiva programmet omfattade ämnen som tillsatsframställning, uppföljning av Vanadis 8-lanseringen, den senaste utvecklingen av extra stora Dievar-block, marknadsutveckling för varmstämpling, konkurrensanalys, framgångshistorier, gott om tid för nätverkande och delning och mycket mer.

Viktiga resultat eller slutsatser från tvådagsmötet är:

  • Försäljningsutvecklingen och tillväxten i ASSAB Kina-regionerna är verkligen uppmuntrande, särskilt de tre största jättarna ASSAB Ningbo, ASSAB Shanghai och ASSAB Dongguan. Vi kan förvänta oss fler och fler bidrag från Kina-verksamheten under de närmaste åren inom ASSAB Pacific-gruppen.
  • Den första tvåmånadersförsäljningen av Vanadis 8 SuperClean efter lanseringen i Kina visar på en mycket ljus framtid och vi är mycket säkra på att den nya kvaliteten kommer att stödja och bidra till att vår PM-försäljning når nya rekord under det nya finansiella året 2017/18.
  • <>Med framgången i utvecklingen av Big Block Dievar av Uddeholm kommer ASSAB fortsättningsvis ligga ett steg före konkurrenterna och leda marknaden för HPDC-gjutformar.
  • Varmstämpling för komponenter till fordonskonstruktioner skapar ännu en stor möjlighet för oss att erövra marknaden genom våra unika och oöverträffade produkter Dievar, QRO-90 och Unimax.
  • Som vanligt presenterades fler än 50 övertygande framgångshistorier från olika segment ,vilket än en gång bevisar att det inte bara är själva produkten utan också mjuk kunskap eller know-how som ligger bakom ASSAB:s framgångar.
  • Sist men inte minst kan vi inte vara mer överens med vår gästtalare från Trumpf om att AM (3D-printing och laserbeklädnad) blir den omvälvande förändringen i den framtida gjutformsbranschen.
apexem-china-success
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.