Uddeholm – winnaar van de Volvo Cars Quality Excellence (VQE) Award

Uddeholm is onlangs onderscheiden met de Volvo Cars Quality Excellence (VQE) Award. Volvo Cars heeft deze onderscheiding in 2011 in het leven geroepen ter erkenning van leveranciers van kwalitatief hoogstaande producten, diensten en samenwerkingen.  De gemeten prestatieparameters zijn:

  • Certificaten
  • Supplier Evaluation Model (SEM) van Volvo Cars
  • Serviceniveau
  • Klanttevredenheid
  • Escalatie
  • Kwaliteitsdoelstellingen
  • Bevestiging
  • Vertrouwen
  • Klantcertificaat

Voor deze onderscheiding moet de leverancier 12 maanden lang aan de erkende ratings voor alle parameters voldoen. Dankzij een succesvolle samenwerking tussen Uddeholm en Uddeholm Zweden is dit doel bereikt.

uddeholm-volvo-award
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.