Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Japan op Intermold 2016

  Voor het 3e jaar op rij was Böhler-Uddeholm KK aanwezig op de Intermold 2016, de belangrijke, jaarlijkse vakbeurs voor mallen en matrijzen. De beurs werd dit jaar van 20 tot 23 april 2016 in het INTEX Osaka gehouden.

  Intermold is binnen de mallen- en matrijzenindustrie een fantastisch platform om nieuwe technieken te presenteren en om kennis te delen. Dit spreekt niet alleen Japanse fabrikanten en handelaren aan, maar trekt steeds meer de belangstelling van mensen uit Azië die in dezelfde sector werkzaam zijn en is heel belangrijk voor de verdere merkpromotie in de regio. Intermold 2016 trok in Osaka ruim 31.686 bezoekers. De volgende Intermold wordt van 12 tot 15 april 2017 in Tokyo gehouden.

  Tijdens dit vierdaagse evenement hebben wij een aantal belangrijke bezoekers ontvangen, waaronder belangrijke spelers in de gereedschapsindustrie, fabrikanten van huishoudelijke apparaten en fabrikanten van auto-onderdelen van bekende merken. Door hun aanwezigheid werd onze beurs een groot succes. We willen Uddeholm dan ook bedanken voor hun steun bij en bijdrage aan dit succesvolle evenement.

  Tot ziens op de Intermold 2017!

  uddeholm-in-osaka_353x353
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.