Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Denemarken investeert in PVD-coating

  Uddeholm Denemarken brengt sinds het najaar van 2013 PVD- en CVD-coatings op de Deense markt en investeert nu in een PVD-coatingcentrum in Kolding. Hoewel het Deense PVD-coatingcentrum pas in het najaar van 2016 klaar zal zijn, wordt al wel reclame gemaakt en de feedback van de klanten is zeer positief.

  “We zijn ervan overtuigd dat we met deze investering ons grote marktaandeel in Denemarken zullen kunnen behouden en zelfs vergroten. De combinatie van de verkoop en technische ondersteuning van zowel gereedschapsstaal van Uddeholm als coatings van Eifeler is uniek op de Deense markt en zal onze positie aanzienlijk versterken. Verder kunnen we onze klanten een kortere levertermijn garanderen voor de coatings”, zegt Age Ostergaard trots, country manager bij Uddeholm Denemarken.

  belaegning-a
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.