Groot succes voor APEXEM in China

APEXEM in China is succesvol en kan de toekomst rooskleurig tegemoet zien dankzij Uddeholm Vanadis 8, de grote Uddeholm Dievar-formaten voor spuitgietwerk onder hoge druk (HPDC) en Additive Manufacturing (AM) als baanbrekende techniek voor matrijzenbouw in de regio Azië-Stille Oceaan.

Twee dagen lang kwamen 84 verkopers, verkoop- en marketingmanagers en technische managers in Xiamen, een havenstad aan de zuidoostkust van China, bij elkaar voor een technische vergadering. Ze bespraken er de nieuwste ontwikkelingen, hadden het over nieuwe producten en & wisselden sector- en applicatiekennis uit om de groeistrategieën voor het komende jaar te vereenvoudigen.

Op het interactieve programma stonden onderwerpen als additive manufacturing, de follow-up van de lancering van Vanadis 8, de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van de extra grote Dievar-blokken, de marktontwikkelingen op het gebied van hotstamping, concurrentieanalyse, succesverhalen, enz. Uiteraard was er ook veel tijd om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Dit zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van de tweedaagse bijeenkomst:

  • De verkoopontwikkeling en groei van ASSAB China is zeer positief, vooral voor de grote drie: ASSAB Ningbo, ASSAB Shanghai en ASSAB Dongguan.  Wij kunnen de komende jaren een steeds grotere bijdrage van China verwachten binnen de ASSAB Pacific Group.
  • De eerste twee verkoopmaanden na de lancering in China van Vanadis 8 SuperClean laten een fantastische toekomst zien en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de nieuwe staalsoort de PM-verkoop in het nieuwe financiële jaar 2017/18 naar recordhoogten zal stuwen.
  • Dankzij het succes van de grote Uddeholm Dievar-blokken blijft ASSAB de concurrentie een stap voor en blijft het marktleider op het gebied van HPDC-matrijzen voor de autosector.
  • De toepassing van hotstamping voor constructieonderdelen in de auto-industrie biedt ons een nieuwe kans om de markten met onze unieke en ongeëvenaarde producten Dievar, QRO-90 en Unimax te veroveren.
  • Er werden als altijd ruim 50 succesverhalen uit verschillende sectoren gepresenteerd, waarmee wordt bevestigd dat het succes van ASSAB niet alleen op het product zelf, maar ook op zachte kennis of knowhow is gebaseerd.
  • Tot slot kunnen we volmondig instemmen met onze gastspreker van Trumpf dat AM (3D-printen en lasercladden) de toekomstige matrijzenbouw ingrijpend zal veranderen.
apexem-china-success
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.