Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Danmark investerer i PVD-belegg

  Uddeholm Danmark har solgt PVD- og CVD-belegg på det danske markedet siden høsten 2013, og selskapet investerer nå i et PVD-belegningsanlegg i Kolding. Selv om PVC-belegningsanlegget i Danmark ikke står ferdig før høsten 2016, er markedsføringen allerede i gang, og kundenes tilbakemeldinger har vært svært positive.

  ”Vi er sikre på at denne investeringen vil hjelpe oss med å opprettholde og kanskje også øke vår høye markedsandel i Danmark. Kombinasjonen av salg og teknisk støtte for både Uddeholm verktøystål og Eifeler-belegg er unik på det danske markedet og kommer til å styrke vår posisjon betydelig. Samtidig kan leveringstiden for belegg reduseres, til fordel for kundene våre”, sier en stolt Country Manager Åge Østergaard fra Uddeholm Danmark.

  belaegning-a
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.