Uddeholm Shaping the world

    Uddeholm Danmark investerer i PVD-belegg

    Uddeholm Danmark har solgt PVD- og CVD-belegg på det danske markedet siden høsten 2013, og selskapet investerer nå i et PVD-belegningsanlegg i Kolding. Selv om PVC-belegningsanlegget i Danmark ikke står ferdig før høsten 2016, er markedsføringen allerede i gang, og kundenes tilbakemeldinger har vært svært positive.

    ”Vi er sikre på at denne investeringen vil hjelpe oss med å opprettholde og kanskje også øke vår høye markedsandel i Danmark. Kombinasjonen av salg og teknisk støtte for både Uddeholm verktøystål og Eifeler-belegg er unik på det danske markedet og kommer til å styrke vår posisjon betydelig. Samtidig kan leveringstiden for belegg reduseres, til fordel for kundene våre”, sier en stolt Country Manager Åge Østergaard fra Uddeholm Danmark.

    belaegning-a