Uddeholm Danmark innvier toppmoderne PVD-belegningsanlegg i Kolding i Danmark

Den 27. januar 2017 innviet Uddeholm Danmark et PVD-belegningsanlegg i Kolding i Danmark. Over hundre kunder og interessenter deltok i den offisielle innvielsen.

PVD-belegningsanlegget til 1,2 millioner euro i Kolding er utstyrt med toppmoderne tysk Eifeler Vacotec-teknologi. Uddeholm Danmark har ambisiøse vekstplaner innen PVD-belegg, med mål om en salgsvekst på 40–50 % per år i de neste fem årene i dette segmentet.

”Vi er sikre på at denne investeringen vil hjelpe oss med å opprettholde og kanskje også øke vår høye markedsandel innen verktøystål i Danmark. Kombinasjonen av salg og teknisk støtte for så vel Uddeholm verktøystål som Eifeler-belegg er unik på det danske markedet og kommer til å styrke vår posisjon betydelig. Samtidig kan leveringstiden for belegg reduseres, til fordel for kundene våre”, sier en stolt Country Manager Åge Østergaard fra Uddeholm Danmark.

uddeholm-denmark-pvc-coating-3
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.