Uddeholm Shaping the world

  Produktlansering av Uddeholm Idun

  Enda en ”guddommelig kraft” ble innlemmet i vår produktfamilie, utviklet spesielt med tanke på verktøyholdere for indekserbare innsatser, da vi lanserte Uddeholm Idun i Frankfurt 15.–16. mars. I likhet med Idun, den evige ungdoms gudinne i norrøn mytologi, beholder Uddeholm Idun sin ungdommelige glans fordi den er korrosjonsbestandig.

  Denne lanseringen setter standarden for hvordan vi ønsker å arbeide for å forkorte tiden fra lansering til suksess på markedet. Under opplæringsseminaret ble både markedsføring og de tekniske aspektene dekket. Hvert enkelt marked laget også en grov plan for hvordan de ønsker å arbeide med Uddeholm Idun på sitt spesifikke marked. Vi var alle enige om at lanseringsmøtet bare er begynnelsen. Nå må vi gå sammen for å tiltrekke oss kunder ved hjelp av vår lanseringspakke, som omfatter presentasjoner, brosjyrer, pressemeldinger, roll-ups osv. Vi er overbevist om at Uddeholm Idun har en lys fremtid på verktøyholdermarkedet.

  I løpet av de siste få årene har markedet begynt å etterspørre holdere i en rustfri kvalitet, noe som tidligere ikke har vært tilgjengelig. Med lanseringen av Idun har Uddeholms AB lyttet til markedets behov og tilbyr et materiale som ikke bare er rustfritt, men som også er forherdet.

  Med Uddeholm Idun revolusjonerer Uddeholms AB verktøyholdermarkedet ved å tilby en sikker og pålitelig snarvei til ferdige verktøyholdere for indekserbare innsatser. Uddeholm Idun er en forherdet og rustfri verktøyholderkvalitet som gjør produksjonen til en ettrinnsprosess uten behov for varmebehandling og påføring av belegg.

  5 raske fakta om Uddeholm Idun

  • Det første korrosjonsbestandige verktøyholderstålet på markedet.
  • Patentsøkt applikasjon
  • Forherdet (42–46 HRC) og korrosjonsbestandig, akselererer produksjonsprosessen for produsentene.
  • Sparer tid og penger fordi nikkelbelegg er unødvendig, og er også bra av helse- og miljømessige årsaker.
  • Fås i runde blokker, der de fleste er i området 25–65 mm

  Ønsker du å vite mer om Uddeholm Idun eller Uddeholms verktøyholderkonsept? Ta gjerne kontakt med Ulrika Mossfeldt eller Göran Skoog.

  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.