APEXEM i Kina ble en suksess

APEXEM i Kina konkluderer med stor suksess og en lys fremtid med Uddeholm Vanadis 8, store størrelser av Uddeholm Dievar for HPDC og AM som en gjennombruddsteknologi for støpeformindustrien i Stillehavsasia.

84 selgere, salgs-/markedsføringssjefer og tekniske sjefer deltok på et todagers teknisk møte i Xiamen, en havneby på Kinas sørøstlige kyst, for å diskutere de siste utviklingene, nye produkter samt segment- og applikasjonskunnskap, i den hensikt å finne vekststrategier for det nye året.

Det interaktive opplegget omfattet emner som additiv tilvirkning, oppfølging av Vanadis 8-lanseringen, siste utvikling innen ekstra store Dievar-blokker, markedsutvikling innen varmpreging, konkurrentanalyser og suksesshistorier, og det var også satt av rikelig med tid til å skape nettverk, dele erfaringer og mye mer.

Her er de viktigste resultatene eller konklusjonene fra det to dager lange møtet:

  • Salgsutviklingen og veksten i de kinesiske ASSAB-regionene er virkelig oppmuntrende, særlig når det gjelder de tre gigantene ASSAB Ningbo, ASSAB Shanghai og ASSAB Dongguan. I de kommende årene kan vi forvente at de kinesiske operasjonene kommer til å bidra stadig mer innen ASSABs Stillehavsasia-gruppe.
  • To måneder etter lanseringen i Kina ser salget av Vanadis 8 SuperClean til å gå strålende, og vi har stor tro på at den nye kvaliteten vil støtte og bidra til ny rekord for PM-salget i regnskapsåret 2017/18.
  • Med Uddeholms vellykkede utvikling av Big Block Dievar vil ASSAB fortsette å være et skritt foran konkurrentene og en markedsleder innen HPDC for bilindustrien.
  • Utviklingen av varmpreging for bilkonstruksjonsdeler gir oss enda en enorm mulighet til å erobre markedene med våre unike og uovertrufne varmpregingsprodukter QRO-90 og Unimax.
  • Som alltid ble over 50 overbevisende suksesshistorier fra forskjellige segmenter presentert, noe som igjen viser at det ikke bare er produktet i seg selv, men også kunnskapen eller ekspertisen bak, som danner grunnlaget for ASSABs suksess.
  • Og sist men ikke minst, vi kan bare si oss enige med vår gjesteforeleser fra Trumpf om at AM (3D-utskrifter og laserbearbeiding) vil stå for et gjennombrudd i fremtidens støpeformindustri.
apexem-china-success
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.