Uddeholm Shaping the world

  Suurinvestointi sahauskeskukseen

  Parempaa palvelua asiakkaille, lyhyemmät toimitusajat ja suurempi joustavuus. Uusi täysin automatisoitu sahauskeskus, joka maksaa 32 MSEK, on Uddeholmin nykyajan suurin yksittäinen investointi varastointiin ja jakeluun.

  ”Uddeholmin tavoitteena on olla maailman johtava yritys ketjun jokaisessa osassa”, kertoo varatoimitusjohtaja ja logistiikkajohtaja Stefan Sjögren. ”Asiakkaidemme tarpeet ohjaavat toimintaamme, mikä merkitsee, että pyrimme aina olemaan alan parempia kuin alan standarditason ajatellaan olevan.”

  Täysautomaattista sahauskeskusta rakennetaan parhaillaan Uddeholmin varastoon Ruotsin Hagforsissa. Se käsittää kaksi uutta sahaa, jotka on varustettu automaattisella lajittelujärjestelmällä aina kokoon 430 mm saakka. Järjestelmässä on 517 eri varasto-osastoa.

  ”Tällä valtavalla investoinnilla pystymme parantamaan varastomme palvelutaso ja tehokkuutta”, Sjögren jatkaa. ”Asiakkaillemme tämä näkyy lyhyempinä toimitusaikoina ja tehokkaampina toimituksina sekä mahdollisuutena tiukempiin toleransseihin.”

  uddeholm-sawcenter
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.