Uddeholm Shaping the world

  Kiinan APEXEMissa todettiin suurmenestys

  Kiinan APEXEM-tapahtumassa todettiin suurmenestys ja kirkas tulevaisuus, mitä tulee Uddeholm Vanadis 8 -teräkseen, suuriin Uddeholm Dievar –aihioihin HPDC-sovelluksiin ja materiaalia lisäävään valmistuksen muotinvalmistusteknologian mullistavana teknologiana Aasian-Tyynenmeren alueella.

  84 myyntiedustajaa, myynti-/markkinointijohtajaa ja teknistä johtajaa kokoontui Kiinan kaakkoisrannikolla sijaitsevaan Xiamenin satamakaupunkiin kaksipäiväiseen tekniseen kokoukseen ja vaihtamaan tietoja uusimmasta kehityksestä, uusista tuotteista, segmentti- ja sovellusosaamisesta sekä edistämään tulevan vuoden kasvustrategioita.

  Vuorovaikutteisessa ohjelmassa käsiteltiin aiheita, kuten materiaalia lisäävä valmistus, Vanadis 8:n tuotejulkistuksen seuranta, erittäin suurten Dievar-aihioiden uusin kehitys, kuumapuristusmarkkinoiden kehitys, kilpailija-analyysi ja menestystarinat. Lisäksi käytettävissä oli paljon aikaa verkostoitumiseen, tietojen jakamiseen ja paljon muuhun.

  Kaksipäiväisen kokouksen tärkeimpiä tuloksia ja johtopäätöksiä:

  • ASSABin Kiinan alueiden myyntikehitys on todella rohkaisevaa. Erityisesti tästä vastaavat kolme jättiläistä, ASSAB Ningbo, ASSAB Shanghai ja ASSAB Dongguan.  Seuraavien vuosien aikana ASSABin Tyynenmeren yritysten osalta odotettavissa on entistä enemmän panostusta Kiinan operaatioihin.
  • Ensimmäisen kahden kuukauden myynti Vanadis 8 SuperClean -teräksen julkistamisen jälkeen Kiinassa antaa odottaa erittäin kirkasta tulevaisuutta, ja olemme erittäin luottavaisia sen suhteen, että uusi teräslaji tukee pulverimetallurgian tuotteiden myyntiä ja auttaa nostamaan sen uuteen ennätykseen tulevalla tilikaudella 2017–18.
  • Uddeholmin kehittämien suurten Dievar-aihioiden menestymisen myötä ASSAB on jatkossakin askeleen kilpailijoitaan edellä pysyen markkinajohtajana autoteollisuuden HPDC-muottien alalla.
  • Autoteollisuuden rakenneosien kuumapuristuksen yleistyminen luo meille jälleen valtavan mahdollisuuden valloittaa markkinat ainutlaatuisilla ja vertaansa vailla olevilla tuotteillamme Dievar, QRO-90 ja Unimax.
  • Tavallisen tapaan esiteltiin yli 50 vakuuttavaa menetystarinaa eri segmenteiltä. Ne osoittava jälleen kerran, että pelkästään tuote ei ASSABin ole menestyksen perusta, vaan taustalla on tietotaito ja osaaminen.
  • Lopuksi on pakko olla samaa mieltä Trupfilta saapuneen puhujavieraamme kanssa siitä, että materiaalia lisäävä valmistus (3D-tulostus ja laserpinnoitus) mullistaa muotinvalmistusteollisuuden tulevaisuudessa.
  apexem-china-success
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.