Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Denmark investerer i PVD-belægning

  Siden efteråret 2013 har Uddeholm Denmark solgt PVD- og CVD-belægninger på det danske marked, og nu investerer virksomheden i et nyt PVD-belægningsanlæg i Kolding. Selvom PVD-belægningsanlægget ikke står færdigt før i efteråret 2016, er marketingsafdelingen allerede begyndt, og tilbagemeldingen fra kunderne har været meget positiv.

  “Vi er sikre på, at denne investering vil hjælpe os med at bevare og måske endda øge vores høje markedsandel i Danmark. Kombinationen af salg og teknisk support til både Uddeholms værktøjsstål og Eifeler-belægninger er en unik kombination på det danske marked og vil styrke vores position markant. Samtidigt kan vores leveringstid for belægning reduceres til fordel for kunderne,” udtaler den stolte landechef Åge Østergaard fra Uddeholm Denmark.

  belaegning-a
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.