Uddeholm Shaping the world

  Nedtælling for Uddeholm AM Corrax-pulveret

  Udviklingen af Uddeholm AM Corrax-pulveret fortsætter, og vi sender i øjeblikket pulveret til nogle udvalgte kunder til printning af indsatser for at teste værktøjerne i produktionen. Samtidig prøver vi os frem med paknings- og leveringsmåden af pulveret, egnet til både håndtering, forsendelse og opbevaring. Vi er også ved at udvikle flere data om Uddeholm AM Corrax-egenskaber for at sammenligne den med både konventionel Uddeholm Corrax og andre AM-sorter. Indtil videre er resultaterne meget positive.

  Vi glæder os til den næste lancering og vil holde dig opdateret om fremskridt, efterhånden som vi går videre.

  uddeholm-am-corrax
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.