Yılın Takım Üreticisi Yarışması

Audi AG’nin takım üretim bölümü “Üretimde Mükemmellik” yarışmasını kazanarak “2015 Yılının Takım Üreticisi” unvanını dördüncü kez aldı. Audi AG’nin şirket içi takım üretim bölümü, kendi sektöründe “Üretimde Mükemmellik” yarışmasının genel kazananı olarak yeniden taçlandırıldı.

Ingolstadt merkezli şirket, daha önce 2004, 2006 ve 2011 yıllarında kazandığı “Yılın Takım Üreticisi” unvanını bir kez daha kazandı. Verilen unvan, Aachen Belediye Binası Koronasyon Salonu’nda yaklaşık 280 kişilik bir kitlenin önünde, her yıl düzenlenen “Geleceğe Yönelik Takım ve Kalıp Üretimi” adlı uluslararası konferansın bir parçası olan resmi törende, geçtiğimiz yılın kazananı Gerresheimer Regensburg GmbH Teknik Yeterlilik Merkezi Tıbbi Sistemler Global Direktörü Michael Wiglenda tarafından Audi Takım Üretim Bölümü Müdürü Michael Breme’e sunuldu.

Michael Wiglenda ödülü sunarken, Audi Takım Üretim Bölümünün en güçlü yanlarından biri olarak çalışmaya devam eden sanal proses zincirinin mükemmel gelişimi ve uygulanmasını övdü. Jüri ayrıca, yeni etki faktörlerine yanıt olarak süreci istikrara kavuşturacak şekilde otomatik olarak ayar yapan akıllı bir araç geliştirilmesinden de oldukça etkilendi.

Lider takım üreticileri önümüzdeki yıl tekrar rekabet edecekler. “Geleceğe Yönelik Takım ve Kalıp Üretimi” konferansı ve “Üretimde Mükemmellik” konulu yarışmanın sponsorluğu Uddeholm tarafından üstlenilmiştir.

tool-maker-of-the-year
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.