Uddeholm Mirrax 40 Çin'de

Uddeholm Mirrax 40 işi, Çin’de 2012 yılında piyasaya sürüldüğünden beri önemli ölçüde büyümüştür. Bu yıl Çin’deki satış grubu 125 ton Uddeholm Mirrax 40 satmayı planlıyor. Gerçek çıkış, Qingdao ofisinin önde gelen Çin LCD TV üreticisini, ön sertleştirilmiş paslanmaz malzemenin üretim süresini önemli ölçüde azalttığı hususunda ikna edebilmesiyle gerçekleşti.

Bu atılımdan sonra Çin’de Uddeholm Mirrax 40’ın faydaları dilden dile yayıldı ve daha fazla yerel LCD TV son kullanıcısı ve kalıp üreticisi Uddeholm Mirrax 40 kullanmaya başladı. Çin’deki satış ekibinin Uddeholm Mirrax 40’a dair desteklemeye devam ettiği faydalar şunlardır: (Isıl işleme tabi tutulmadan maliyet ve zaman tasarrufu), paslanmaz özellikleri (örneğin, daha az korozyon, yeniden cilalanma için azaltılan çalışmama süresi), önceden sertleştirilmiş durumda mükemmel işleme becerisi ve üstün cilalama özelliği.

Bununla birlikte LCD TV pazarı son derece rekabetçi olduğundan ve nihai ürünler için fiyat indirimleri genellikle kalıp üreticilerine kaldığından, bazı durumlarda düşük kaliteli son malzemelerin tercih edildiğini gördük. Ayrıca, LCD pazarındaki tasarım değişiklikleri nedeniyle çerçeveler önemini kaybetmiş ve/veya tamamen kaldırılmıştır. Bu trend devam ederken satış şirketi, bu eşsiz sınıfı daha da geliştirmek için yeni fırsatlar bulmakta ve Çin’deki Uddeholm Mirrax 40 için satış hacmini büyütmeye devam etmektedir.

Ev aletlerinde beklenen büyümenin bir nedeni, aşınmaya daha dirençli bir malzeme gerektiren üstün alev geciktirici malzemelere yönelik trenddir. Ev aletlerinde bir diğer trend ise daha kaliteli şeffaf parçalar kullanmaktır. Qingdao ofisi, Uddeholm Mirrax 40’ı, sebze çekmeceleri için ürün yelpazesini sürekli olarak yükseltmek isteyen dünyanın en büyük beyaz eşya üreticisi Haier’e başarıyla sunmuştur.

Ayrıca Uddeholm Mirrax 40’ın daha kısa seri üretim gerektiren bazı elektronik bileşenler için kalıp kullanıcısı/üreticisine en uygun kaliteyi sağladığını da gördük.

uddeholm_mirrax40_haier
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.