Uddeholm Idun ürün lansmanı

Frankfurt’ta 15-16 Mart’ta Uddeholm Idun’u başlattığımızda, özellikle indekslenebilir eklentilerin takım tutucuları için geliştirilen ürün ailesine yeni bir “ilahi güç” eklendi. Tıpkı norse mitolojisinden ebedi gençlik tanrıçası gibi Idun da korozyona dirençli olması nedeniyle gençliğini, yani parlaklığını korur.

Bu lansman, piyasaya sunumdan başarıya kadar geçen süreyi kısaltmaya çalışmak için nasıl çalışmak istediğimiz konusunda bir standart oluşturuyor. Eğitim sırasında hem pazarlama hem de teknik yönler ele alındı. Her pazar aynı zamanda kendi pazarlarında Uddeholm Idun ile nasıl çalışmayı istedikleri konusunda sıkı bir plan yaptı. Hepimiz lansman toplantısının sadece bir başlangıç olduğu ve artık sunum, broşür, basın bültenleri, toplamala vb. içeren lansman paketimizin yardımıyla müşterileri cezbetmek için güçlerimizi birleştirmek zorunda olduğumuz konusunda hemfikiriz. Uddeholm Idun’un Takım tutucu pazarında parlak bir geleceği var.

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca piyasa, henüz mevcut olmayan bir paslanmaz tutucuya ihtiyaç duymaya başladı. Uddeholm Idun’un hizmete girmesiyle birlikte Uddeholms AB piyasa taleplerini dinledi ve sadece paslanmaz değil aynı zamanda önceden sertleştirilmiş bir malzeme sundu.

Uddeholm Idun ile Uddeholms AB, indekslenebilir eklentiler için kaplamalı takım tutucularına güvenli ve güvenilir bir hızlı ileri sarma düğmesi ekleyerek takım tutucu pazarında devrim yaratıyor. Uddeholm Idun, üretimi ısıl işlem ve kaplamaların artık gerekli olmayacağı tek duraklı bir ortam haline getiren, önceden sertleştirilmiş ve paslanmaz bir tutucu sınıfıdır.

Uddeholm Idun hakkında 5 gerçek

  • Piyasadaki ilk korozyona dayanıklı takım tutucu çeliğidir.
  • Uygulama patentlidir
  • Önceden sertleştirilmiş (42-46 HRC) ve korozyona dayanıklıdır, üreticiler için üretim sürecini hızlandırır
  • Zaman ve paradan tasarruf sağlar, nikel kaplama gerektirmez, sağlık ve çevre açısından da iyidir
  • Çoğu 25-65 mm aralığında olan yuvarlak çubuklar halinde mevcuttur

Uddeholm Idun veya Uddeholm Takım Tutucu Konsepti hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Ulrika Mossfeldt veya Göran Skoog ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.