Uddeholm halihazırda 2488 Olimpiyat madalyasına sahip

Rio’daki Yaz Olimpiyat Oyunları sırasında Uddeholm, 2488 Olimpik madalyanın tamamına nitelik veren takımlar için özel çelik malzemeler sunuyor.

200’den fazla ulustan 11.000’den biraz az sporcu 812 altın, 812 gümüş ve 864 bronz madalya için yarışacak. Madalyalar Brezilya’da, Uddeholm AB’nin özel çelikten mamul yüksek kaliteli baskı takımları ile hazırlanmıştır.

Parlatma takımları son derece yüksek kalite standartlarını, özellikle de mukavemet ve işlenebilirlik açısından karşılamalıdır. 2016 Olimpiyatları madalyaları, bir yandan Yunan zafer tanrıçası Nike, Panathinaikosstadion ve Akropolis’e, diğer yandan da defne yapraklarıyla bezeli Olimpiyat Oyunları logosuna sahiptir.

– Uddeholm Amerika Bölgesel Satış Müdürü Adam Steorn, Brezilya’daki ekibimizin sıkı bir çalışmayla Uddeholm çeliğini bu tür bir uygulamada kullanmanın faydalarını gösterdiğini söylemiştir.

Madalyanın kendisi sürdürülebilirlik için bir zaferdir. Gümüş ve bronz madalyalar yüzde 30 geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşmaktadır. Kabartma, tanınmış Brezilya matlaştırma tesisi Brazilian Mint tarafından yapılmıştır.

uddeholm-olympic-gold
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.