Çin'de APEXEM büyük bir başarı kazandı

Çin’de APEXEM, Uddeholm Vanadis 8 için büyük bir başarı ve parlak bir gelecek görüyor; HPDC için Uddeholm Dievar’daki büyük boyutlar ve Asya Pasifik bölgesinde kalıp yapımı endüstrisi için çığır açıcı bir teknoloji olarak AM.

84 satış temsilcisi, satış / pazarlama yöneticisi ve teknik yönetici, Çin’in güneydoğu kıyısındaki bir liman kenti olan Xiamen’de 2 günlük bir teknik toplantı için bir araya geldiler ve yeni yıldaki en son gelişmeleri, yeni ürünleri, segmentleri ve uygulama bilgilerini paylaştılar.

Etkileşimli program, katma değer üretimi, Vanadis 8 Launch’ta takip, ekstra büyük Dievar blokları üzerindeki en son gelişmeler, sıcak damgalamada pazar gelişimi, rakip analizi, başarı durumları, ağ ve paylaşım için bol zaman ve çok daha fazla konuyu kapsıyordu.

İki günlük toplantının anahtar nitelikteki sonuçları:

  • ASSAB Çin bölgelerinde, özellikle en büyük üç dev ASSAB Ningbo, ASSAB Şangay ve ASSAB Dongguan’daki satış geliştirme ve büyüme gerçekten cesaret verici. ASSAB Pacific grubunda önümüzdeki birkaç yıl içinde Çin operasyonlarından gelen katkıların artmasını bekleyebiliriz.
  • Vanadis 8 SuperClean’ın Çin’de piyasaya sürülmesinden sonraki ilk iki aylık satışları çok parlak bir geleceği işaret ediyor ve yeni sınıfın PM satışlarımızı, 2017/18 mali yılının yeni rekor seviyesine yükselmesi için destekleyeceğine ve katkı sağlayacağına eminim.
  • Big Block Dievar’ın Uddeholm tarafından geliştirilmesinin başarısı ile ASSAB rakiplerinden bir adım önde olmaya ve otomotiv HPDC pazarında lider olmaya devam edecek.
  • Otomotiv yapı parçalarında sıcak damgalamanın kullanılmaya başlanması, eşsiz ve benzersiz ürünlerimiz Dievar, QRO-90 ve Unimax ile pazarı ele geçirmek için büyük bir fırsat yaratıyor.
  • Her zaman olduğu gibi, sadece ürünün kendisini değil aynı zamanda yazılım bilgisi ya da teknik bilgi birikimini onaylayan çeşitli segmentlerden, başarının arkasında ASSAB’ın bulunduğu 50’den fazla başarı hikayesi paylaşıldı.
  • Son olarak, Trumpf’tan gelen konuk konuşmacının, AM’in (3B baskı ve lazer kaplama) gelecekte kalıp yapma endüstrisinde yıkıcı değişiklikler yapacağına dair görüşlerine kesinlikle katıldığımızı da belirtmeliyiz.
apexem-china-success
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.