AM gelişiminde tam hızla önde

AM yatırımının ilk adımındaki ekipman hem üretim tesisinde hem de malzeme laboratuarında çalışmaya başladı ve ilk katkı imalat ürünü Uddeholm AM Corrax’ın geliştirilmesi gayet iyi gidiyor. Uddeholm AM Corrax ile çok sayıda partiyi iyi sonuçlarla atomize ettik ve tozun kalitesini doğrulayabilmek amacıyla test parçalarını basmak için bu tozu kullandık.

Şimdiye dek her şey iyi görünüyor. Tozun kalitesi rakiplerimizden biraz daha iyi görünüyor ve basılı parçaların mekanik özellikleri beklenenle uyumlu. Gelişimdeki bir sonraki adım, seçilen bazı müşterilere kendi yazıcılarında denemeleri ve çeşitli uygulamalarda basılı takımların ilk denemelerini yapmaları için tozu göndermektir. Bu ilk sevkıyatlar, Kasım ayının ilk günlerinde Hagfors’tan ayrılarak seçilen ortaklara doğru yola çıkmıştır.

Ancak önümüzde, örneğin püskürtücünün verimini artırmak ve piyasada bulunan daha fazla yazıcıda kullanılacak tozu niteliklendirmek gibi çok sayıda iş bulunmaktadır. Ayrıca AM gelişiminin bir sonraki adımına bakmaya başladık: sıcak iş uygulamaları için bir AM tozu ve plastik kalıplama uygulamaları için geliştirilmiş ve AM’ye uyarlanmış olan Uddeholm AM Corrax’ın güncellenmiş bir sürümü.

Öyleyse önümüzdeki yılın ortasında Uddeholm AM Corrax’in piyasaya sürülmesiyle hem kısa vadede, hem AM ürünlerinden oluşan sağlam bir portföy ile uzun vadeli hedefler, hem de Uddeholm için iyi bir iş alanı ile Uddeholm’un çok iddialı AM hedeflerini karşılamak için zamanımız var. Müşterilerimizin ve genel olarak AM pazarının büyük ilgisi, enerji ve esin kaynağı olmaktadır; ancak aynı zamanda pazardaki beklentileri ve teslim etme ihtiyacını hissedersiniz.

Ancak aynı zamanda AM pazarının olgunlaştığını ve en kötü hipotezin geçmiş olduğunu görüyoruz; bu nedenle büyük bir uygulama odaklı Uddeholm stratejisi halen doğru yol gibi görünüyor ve diğer birçok şirketin bu yaklaşımda olmadığına inanıyoruz. Planlarımızı hızlı ve iyi bir şekilde gerçekleştirerek başarmak ve AM pazarındaki en önemli oyuncu olmak için büyük şansımız var.

uddeholm-corrax-am
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.