AM/3D-printing

  3D-printing på en ny nivå

  Additiv tillverkning är ett flexibelt sätt att producera delar med optimerad design och unika egenskaper. Tekniken är särskilt lämpad för verktygstillverkning, ett användningsområde med högt ställda krav på material och en ständig efterfrågan på korta ledtider. Vi levererar både stålpulver och 3D-printade verktyg och komponenter.

  Många av de stålpulver för additiv tillverkning som finns på marknaden idag är framtagna för att passa produktionsprocessen och motsvara printrarnas krav. Inom Uddeholm fokuserar vi inte enbart på att tillverka verktygsstål speciellt anpassat för AM-teknologin. Vår ledstjärna är kundens behov och material med en egenskapsprofil specifikt för verktygsapplikationer.

  am
  am_benefits

  Uddeholm AM Corrax

  Utvecklat av experter – anpassat för verktygstillverkning

  För att ge 3D-printade applikationer rätt mekaniska egenskaper är det avgörande att både kunna kontrollera och förstå pulvrets sammansättning. Pulvrets homogenitet, sfäriskhet och storlek har stor betydelse för slutresultatet. Med vår kunskap om stål och tillverkningsteknik som grund utvecklar vi material som bygger bättre affärer. Från riktanalys till kornstorlek och flödet i printern – vi tar alltid fasta på de faktorer som höjer kvaliteten och skapar mervärde för slutanvändaren.

  Välkommen att läsa mer i vår tidning Supreme om den satsning vi gör på framtidens teknik och om Uddeholm AM Corrax, det första stålpulvret för additiv tillverkning med en specifik tillämpning i åtanke. Det har tagits fram för att maximera verktygets livslängd, höja produktionsnivåerna och minska kostnaderna för service och underhåll.

  Teknisk information Uddeholm AM Corrax

  Om additiv tillverkning av verktygsapplikationer

  Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om Uddeholm AM Corrax och vår satsning på additiv tillverkning

  YouTube

  Genom att ladda videon godkänner du YouTubes sekretesspolicy.
  Läs mer

  Ladda video

  Kontakta oss för mer information


   Följ oss
   Avbryt
   cancel
   Avbryt

   Mina kontoinställningar

   Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

   Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

   Du använder en webbläsare som är föråldrad.

   Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.