Uddeholm Shaping the world

  FÄRRE STOPP OCH LÄNGRE VERKTYGSLIVSLÄNGD FÖR EMBALLATOR EFTER BYTE TILL UDDEHOLMS PULVERSTÅL

  Emballator Ulricehamns Bleck som länge använt sig av Uddeholm Sverker 21 bytte till ett stål inom Uddeholms Vanadis-serie. Resultatet talar för sig självt, 34 miljoner producerade detaljer jämfört med tidigare 9,5 miljoner innan verktyget behövde ersättas.

  Läs hela artikeln>>

  ”Vår produktion går dygnet runt med stora serier och produktionstakten är 200 detaljer/min. Vi har med hjälp av Vanadis ökat TAK värdet markant, mindre stopp och ställtider i maskiner­na och mindre tid till verktygsunderhåll. Detta gör processäkerheten stabil och viktigast av allt ökad leveranssäker­het till slutkund.”
  -Joakim, processtekniker, Emballator 

  Följ oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.