Uddeholm Shaping the world

  Information gällande arbetstider

  På grund av korttidsarbete så arbetar vi numera skift på säljavdelningen. Vi finns på plats under våra vanliga öppettider men med något lägre bemanning. Vi skulle därmed vilja be om överseende om svarstiden dröjer något. För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig att vända alla mail gällande order och offert till forsaljning@uddeholm.se. Vill ni prata direkt med en innesäljare, ring 031-67 98 70

  Vår webbshop är som vanligt tillgänglig dygnet runt för order och förfrågan. Till webbshoppen>>

  Följ oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.