Uddeholm Shaping the world

  Information gällande Covid-19

  Uddeholm och voestalpine High Performance Metals Sweden följer kontinuerligt utvecklingen kring Coronaviruset, både internationellt och nationellt, samt iakttar rekommendationer och riktlinjer från berörda myndigheter. Våra kunder och medarbetares hälsa är vår absolut högsta prioritet!

  Leveranser går som vanligt ifrån Hagfors och vi arbetar för att i största möjliga mån undvika eventuella förseningar. Vår värmebehandling i Vetlanda samt bearbetningsenhet i Hagfors är också de i full drift. För att säkerställa fortsatt leverans av verktygsstål till våra kunder arbetar vi proaktivt med förebyggande åtgärder inom alla enheter. Rekommenderade försiktighetsåtgärder tas vid all hantering av material och medarbetare med förkylningssymptom, om än milda, ombeds stanna hemma. Vi gör vårt yttersta för att säkerställa att vi kan hålla vår verksamhet igång trots eventuell frånvaro eller störningar av driften. Uddeholms AB har tillsatt en dedikerad arbetsgrupp som fortlöpande följer utvecklingen och upprättar handlingsplaner därefter. Gruppen består av representanter från olika avdelningar i Hagfors vilket innebär att beslutsfattande och verkställande kan genomföras omedelbart.
  Vi gör för närvarande inga tjänsteresor eller kundbesök, om dessa inte skulle vara affärskritiska, och möten hålls via webb eller telefon. Besöksförbud gäller tillsvidare på alla våra produktionsenheter. Våra innesäljare samt ekonomiavdelning arbetar sedan en tid tillbaka skift på kontoret/hemifrån för att säkerställa att dessa enheter inte riskerar att stänga ned vid den händelse att en anställd skulle insjukna. Övriga anställda som har möjlighet att arbeta hemifrån erbjuds att göra det, både för att minimera smittspridning på arbetsplatsen men också för att möjliggöra för de med barn som inte tillåts gå till skola/förskola att kunna fortsätta arbeta om de önskar. Anställda som har vistats i ett riskområde och inte uppvisar några symptom arbetar hemifrån minst 14 dagar efter hemkomst.

  Skulle ni ha ytterligare frågor, vänligen kontakta

  Anders Johannesson
  Landschef
  anders.johannesson@uddeholm.se
  0701-90 98 53

  Följ oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.