Uddeholm Shaping the world
  elmiabanner

  Uddeholm på Elmia Subcontractor

  Den 13–16 november befinner vi oss på Elmia Subcontractor i Jönköping.

  Mässan är norra Europas ledande underleverantörsmässa med ca 1200 utställare varje år. Där får du ta del av innovationer och geniala lösningar, framtidens konstruktioner, smarta material och spännande produkter.

  Besök oss i monter A06:40 så kan vi berätta mer om vårt senaste stål, Uddeholm AM Corrax, ett AM-pulver speciellt framtaget för verktygstillverkning. Vi har redan exempel där Uddeholm AM Corrax i verktygen minskat cykeltid med 17 %.

  Läs mer om mässan på Elmias hemsida >>

  Följ oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.