Uddeholm Shaping the world
  elmia_3d-logo_dat1

  Besök oss på Elmia 3D – produktionsmässan för additiv tillverkning

  Elmia 3D är mässan för dig som vill ta del av det senaste inom additiv tillverkning. Här samlas leverantörer av maskiner, material och produktionsutrusting för att ge dig chansen att upptäcka morgondagens produktionsteknik redan idag. Mässan är ny för i år och arrangeras parallellt med fem andra produktionsmässor.

  Besök oss i monter MG01:13 så vi kan berätta om vårt senaste stål, Uddeholm AM Corrax, ett AM-pulver speciellt framtaget för verktygstillverkning. Vi har redan exempel där Uddeholm AM Corrax i verktygen minskat cykeltid med 17%. Läs mer om mässan på Elmias hemsida >>

  Följ oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.