Uddeholm Shaping the world

  Information om namnbyte

  Göteborg januari 2018

   

  Uddeholm Svenska AB byter namn till voestalpine High Performance Metals Sweden AB

  Namnbytet innebär inte någon förändring vad gäller vårt erbjudande eller arbetssätt. Vi fortsätter att leverera branschens mest gedigna expertiskunskap med kundens behov i fokus. Vi kommer precis som tidigare att förse våra kunder med verktygsstål av högsta kvalitet från Uddeholms AB och marknadsnärvaron sker fortsatt under varumärket Uddeholm. Namnbytet reflekterar däremot vår ägarstruktur, som har varit gällande sedan 2007, då vi blev en del av den österrikiska koncernen voestalpine.

  Förändringen sker enbart på företagsnamn. Vårt organisationsnummer förblir oförändrat och alla nuvarande kontrakt och avtal är fortsatt gällande. Våra säljare nås på samma telefonnummer och mailadresser som tidigare.

  Vårt nya namn, voestalpine High Performance Metals Sweden AB, trädde i kraft  2018-01-16. Vänligen beakta detta i order-, leverans- och fakturadokument.

  För ytterligare information är du välkommen att kontakta landschef Andreas Johansson eller marknadschef Fanny Johansson.

  Andreas Johansson, 070-617 23 50, andreas.lv.johansson@voestalpine.com
  Fanny Johansson, 073-270 72 48, fanny.johansson@voestalpine.com

  Om voestalpine:
  voestalpine AG är en globalt ledande koncern inom teknik och kapitalvaror med en unik kombination av material- och processkompetens. Koncernen fokuserar på produkt- och systemlösningar baserade på stål och andra metaller av högsta kvalitet inom teknikintensiva industrier och nischer. voestalpine med huvudkontor i Linz, Österrike, representeras av 500 koncernföretag i över 50 länder. Gruppen är uppdelad i fyra divisioner där High Performance Metals är specialiserad på produktion och bearbetning av tekniskt avancerade och högpresterande material.

  Följ oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.

  Använd en webbläsare som inte är föråldrad.

  Du använder en webbläsare som är föråldrad.

  Fel kan uppstå vid användning av hemsidan.