Uddeholm i Hagfors söker sommarjobbare

  Pressrelease Uddeholms AB, 20 december 2017

  Uddeholm, med cirka 890 anställda i Hagfors, utvecklar verktygsstål där vi är världsledande. Vi verkar på en världsmarknad där konkurrensen är hård och därför jobbar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet.

  –  Vi är just nu inne i en expansiv fas med flera investeringar och verksamheten går på högvarv. Vi planerar redan nu inför sommaren 2018 och därför går vi nu ut och söker cirka 100 sommarjobbare, som under ordinarie personals semester ska hjälpa oss att främst se till att vi håller våra leveranser och löften till kunder runt om i världen, berättar personalchef Ellen Myrén Scott.

  Vi erbjuder dig ett spännande sommarjobb i Värmlands mest expansiva industrikoncern där du som person och dina insatser kommer att bidra till vår framgång.

  Du får prova att arbeta i en internationell miljö där du omges av mycket kompetenta team med fokus på kundnytta och medarbetare som brinner för sina respektive områden och värnar om relationen med våra kunder. I vardagen inspirerar vi varandra, jobbar med frihet under ansvar, har högt i tak och kul på jobbet.

  Sommarjobben söker du här

  FAKTA: Ansökan är öppen från 18 december och stänger 28 februari. Du som söker sommarjobb hos oss ska ha fyllt 18 år. Vissa undantag görs för dig som är elev på Teknikcollege på Älvstrandsgymnasiet i Hagfors. I din ansökan är det viktigt att du fyller i allt vi frågar om på rätt sätt, för att vi ska kunna göra ett rätt urval. Det är dina kompetenser och dina personliga egenskaper som i första hand avgör om du erbjuds arbete hos oss eller inte.

  Share it
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mina kontoinställningar

  Din förfrågan bearbetas, vänligen vänta.