Uddeholm – vinnare av Volvo Cars Quality Excellence (VQE) Award

Uddeholm tog nyligen emot priset Volvo Cars Quality Excellence (VQE). Volvo Cars introducerade priset 2011 för att hylla leverantörer som levererar högkvalitativa produkter, tjänster och partnerskap.  Prestandadelarna som mäts är:

  • Certifikat
  • Volvo Cars’ Supplier Evaluation Model (SEM)
  • Servicenivå>/li>
  • Kundnöjdhet
  • Eskalering
  • Kvalitetsmål
  • Fastening
  • Förtroende
  • Kundcertifikat

För att kvalificera sig för utmärkelsen måste leverantören behålla godkända betyg för alla delarna under en 12-månadersperiod. Det uppnåddes genom ett framgångsrikt samarbete mellan Uddeholm och Uddeholm Sverige.

uddeholm-volvo-award
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.