Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Japan på Intermold 2016

  För tredje året i rad deltog Böhler-Uddeholm KK i den årliga prominenta gjutformsmässan, Intermold 2016. I år hölls den på mässan INTEX Osaka, 20-23 april 2016.

  Intermold är en bra plattform för att presentera ny teknik och dela kunskap med gjutformsindustrin. Mässan tilltalar inte bara japanska tillverkare och företagare utan drar också till sig ett ökat intresse från personer i branschen i Asien-regionen, vilket är viktigt för fortsatt marknadsföring av varumärket där. Intermold Osaka 2016 lockade en publik på 31 686 besökare. Nästa Intermold hålls i Tokyo 12 till 15 april 2017.

  Under det fyra dagar långa evenemanget tog vi emot ett antal viktiga besökare. Däribland framträdande aktörer inom verktygstillverkningsindustrin, vitvaruproducenter samt fordons- och fordonskomponenttillverkare från de välkända varumärkena. Deras närvaro gjorde vår utställning till en succé. Vi skulle också vilja tacka Uddeholm för deras stöd och bidrag till att göra detta till ännu ett framgångsrikt evenemang.

  Då ses vi på Intermold 2017!

  uddeholm-in-osaka_353x353
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.