Uddeholm Danmark inviger toppmodern PVD-beläggningsavdelning i Kolding, Danmark

Uddeholm Danmark invigde nyligen en PVD-beläggningsanläggning i Kolding, Danmark. Fler än hundra kunder och aktieägare deltog i den officiella invigningen.

PVD-beläggningsprojektet som kostat 1,2 miljoner euro i Kolding är utrustat med tysk toppmodern Vacotec-teknik. Uddeholm Danmark har ambitiösa tillväxtplaner inom PVD-beläggning med en tillväxttakt på 40-50 % per år under de närmaste fem åren i detta segment.

“Vi är säkra på att investeringen kommer att hjälpa oss att upprätthålla och kanske till och med öka vår höga marknadsandel för verktygsstål i Danmark. Kombinationen av försäljning och teknisk support för både Uddeholms verktygsstål och Eifeler-beläggningar är en unik kombination på den danska marknaden och stärker vår position avsevärt. Samtidigt kan vår leveranstid för beläggning minskas till kundernas fördel”, säger en stolt landschef Age Ostergaard från Uddeholm Danmark

uddeholm-denmark-pvc-coating-3
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.